Finance

De financiële sector volgt al eeuwen de trends in de markt, technologie en demografie. Maar nu gaan de ontwikkelingen wel heel snel. Dit heeft grote gevolgen.

De spelers in de financiële markt richten zich de komende jaren steeds meer op hun kernactiviteiten. De producten en diensten bieden ze bovendien vaker digitaal aan. Hierdoor hebben ze minder medewerkers en kantoren nodig. Daarnaast komt er meer concurrentie van niet-banken die een vergelijkbaar aanbod hebben. De sector krijgt ook te maken met meer en strengere wetten en regels.

Klantenbinding is wellicht de grootste uitdaging in deze dynamische markt. De banken en instellingen kunnen daarbij het verschil maken met hun stabiele financiële situatie en waardevolle big data van hun klanten.

Ervaring met de financiële sector
Ook uw financiële organisatie kan profiteren van de jarenlange ervaring die Contakt Consulting in de branche heeft. Onze experts hebben geregeld opdrachten bij verzekeraars, pensioenuitvoerders, banken en hypotheekverstrekkers. Zij kennen de processen, de ontwikkelingen en de uitdagingen.

De experts van Contakt Consulting ondersteunen uw organisatie bij strategische, tactische en operationele vraagstukken. Daar waar technologie onvoldoende bijdraagt aan de doelstellingen of de strategie, helpen zij u bij verbeteringen en veranderingen.

Onze expertises:
• ICT-strategie
• Business ICT Alignment
• Selectie en implementatie van branchegerichte oplossingen
• Sparringpartner voor het management inzake (internationale) brancheontwikkelingen
• Trainingen ter verbetering van de interne organisatie
• Projectmanagement