Branches

Mered’s pagina

Persoonlijk verhaal

Geboren en getogen in Friesland, maar als student en atleet via Utrecht naar Amsterdam verhuisd. Na verschillende woonplekken rondom Amsterdam en buitenland ben ik uiteindelijk in Huizen geland. Momenteel werk ik bij Contakt Consulting, een netwerkorganisatie die bedrijven helpt hun business-doelstellingen te vertalen naar goede IT-oplossingen.

Mijn passie voor ondernemerschap is onmiskenbaar, en ik kan urenlang praten over nieuwe ideeën. Ik heb een duidelijk doel voor ogen: de ontwikkeling van een innovatief spel dat mensen gratis toegang biedt om meer te leren over het optimaliseren van hun levensstijl en persoonlijke ontwikkeling. Mijn enthousiasme voor digitale innovatie en mijn wens om GPT te integreren in mijn project getuigen van mijn vooruitstrevende visie.

Met mijn achtergrond en ervaring ben ik een waardevolle kracht, zowel binnen als buiten de muren van het bedrijf. Mijn vermogen om te verbinden, te innoveren en mijn ondernemende geest maken mij tot een unieke professional in de dynamische wereld van IT en netwerkbeheer.

Zoekfuncties en trefwoorden

Branches

Rollen en functies

Vaardigheden

Wil je ook ondernemen?

Heb een idee en wil je dat idee verder uitwerken samen met andere zp'ers? Neem dan contact op met Mered de Vries +31 6 54 90 5859  of mered.de.vries@contakt.nl

Design Thinking

Jouw idee prototypen, testen en valideren?

Klik hier om een afspraak in te plannen met Mered.

Portfolio Retail

Werk waar we
trots op zijn

img
Digitaliseringsstrategie, Informatie en datamanagement, Interimmanagement, Retail

Digitalisatie oplossingen met het oog op de toekomst

img
Informatie en datamanagement, Retail

Blijvende aandacht voor gegevensbescherming en privacy