E-commerce

Houdt u het nog bij? De ontwikkelingen op het gebied van e-commerce gaan razendsnel. Vooral de opmars van smartphones en tablets in het verkoopproces betekent dat retailorganisaties hun focus moeten verleggen. Uw website en webshop moeten responsive zijn en geschikt voor mobiele zoekopdrachten. Tegelijkertijd is het cruciaal om te weten hoe ver de klant in het aankoopproces zit. Kennis van de customer journey maakt het mogelijk om de winkelervaring te personaliseren. 

Met dank aan de voortschrijdende technologie verdwijnt de grens tussen uw online en offline retailomgeving. U kunt technologie innovatie zelfs inzetten in de winkel. Zo maken beacons het mogelijk om klanten te lokaliseren als ze tussen de schappen lopen en direct persoonlijke aanbiedingen naar hun smartphone te sturen. Beacons zijn daarmee wellicht de belangrijkste ontwikkeling sinds de mobiele pinapparaten.

Gestructureerd en planmatig naar e-commerce

Contakt Consulting adviseerde de afgelopen jaren talloze retailers over de mogelijkheden rond e-commerce. Onze experts helpen retailorganisaties gestructureerde en planmatige stappen te maken op dit gebied. De ondersteuning varieert van technologie tot efficiëntere invulling van het verkoopapparaat. We kennen de laatste ontwikkelingen en de belangrijkste spelers in de markt en benutten samen met u de kansen die er liggen.

Meer weten over E-Commerce? 
Bel met Ronald van Putten op mobiel +31 (0)6 -29 09 1602 of stuur een e-mail naar ronald.van.putten@contakt.nl