Inrichten ICT-organisatie

U zoekt antwoord op de vraag of uw ict-organisatie past bij uw middelen, ambitie en processen. Geeft u niet te veel of te weinig uit aan uw informatievoorziening? Weet u niet zeker of de continuïteitswensen op een goede manier zijn vertaald in ict-maatregelen? Passen de organisatie, de bemensing en de processen van de ict-afdeling wel bij de toekomstige wensen van uw organisatie?

Het zou uw retailorganisatie helpen als u zich kunt spiegelen aan vergelijkbare bedrijven. En als u kunt sparren met mensen die al vaker met dit bijltje hakten.

Best practices

De experts van Contakt Consulting pakken uw ict-vraagstuk graag op. Zij scannen uw automatiseringskosten en stellen vast hoe u kunt besparen. Ons team heeft toegang tot de best practices van andere retailers.

Wij hebben een groot netwerk van specialisten achter ons staan. Ieder van hen heeft op zijn/haar expertisegebied sporen verdiend in de retailwereld. Zij stellen op pragmatische wijze een ict-toekomstscenario op, dat leidt tot betere efficiëntie en nieuwe omzetkansen. Onze specialisten bouwen samen met u de plannen uit tot concrete (project)voorstellen met een goed onderbouwde kosten/baten-analyse en een optimale TCO (total cost of ownership).

Meer weten over Inrichten ICT-organisatie?
Bel met Ronald van Putten op mobiel +31 (0)6 -29 09 1602 of stuur een e-mail naar ronald.van.putten@contakt.nl