Supply chain

Natuurlijk overweegt u zich verder toe te leggen op e-commerce. Maar wist u dat deze transitie grote gevolgen heeft voor de supply chain? De consument verwacht op elk moment actuele informatie over producten, hun herkomst, de voorraad en de status van zijn bestelling. Bovendien verlangt hij steeds vaker levering binnen een etmaal of zelfs binnen een uur.

De technologische trends raken alle gebieden van de supply chain: van sourcing tot distributie en returns management. Om dit alles te faciliteren is naadloze integratie van de front-end en de back-end systemen noodzakelijk. Een herinrichting van alle onderdelen van de leveringsketen is minstens even belangrijk. De opkomst van 3D-printing betekent dat hele schakels uit de keten verdwijnen. 

Ondersteuning bij vraagstukken retail

De experts van Contakt Consulting herkennen de uitdagingen waar u als retailer voor staat. De winkel moet openblijven, terwijl de eisen aan de achterliggende processen en systemen steeds forser worden. Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij deze vraagstukken en putten hierbij uit een arsenaal aan ervaringen en ‘best practices’.

Meer weten over Supply Chain?
Bel met Ronald van Putten op mobiel +31 (0)6 -29 09 1602 of stuur een e-mail naar ronald.van.putten@contakt.nl