Contact

We zijn verhuisd

Contakt ‘on the move’

Op 1 december 2011 verhuisden wij van een fraai grachtenpand in Gouda naar de locatie NewDay in Utrecht, dat toen nog Atoomclub heette. En nu zijn we na 10 jaar weer verhuisd! Het werd tijd voor een nieuwe, frisse uitstraling en een volgende stap in ons groeiproces.

Uitnodiging

We zouden het leuk vinden om je vanaf 1 december te ontvangen in onze nieuwe, moderne werkomgeving aan de Reykjavikstraat 1 in Utrecht. Het meest duurzame kantoorpand van de regio Utrecht, volledig energie neutraal.

Kom even kijken hoe we er bijzitten en drink een kop koffie met ons. En wellicht een idee: neem een introducee mee. En ZP-er die ons nog niet kent, die op zoek is naar een club om mee samen te werken, die past bij ons DNA, die behoefte heeft aan een netwerk van professionals, en die wellicht iets te brengen heeft in de vorm van expertise, knowhow of goede ideeën. Het is geen verplichting maar als je denkt dat het voor beide partijen interessant is om de eerste stap te maken om elkaar te leren kennen, doe het dan!

Wil je langskomen voor een kop koffie. Vul dan even het onderstaande formulier in of stuur een mailtje naar monique.mulder@contakt.nl.  Ook rond de feestdagen zijn we aanwezig!

Verhuis je met ons mee? 

Graag willen we je vragen of je beschikbaar wilt blijven voor opdrachten op het snijvlak van business en IT. Dit kan via de het formulier hiernaast. Hier kan je ook aangeven of en wanneer je een keer langs wilt komen voor een kop koffie, eventueel met een introducee.

Nieuw adres

Contakt Consulting
Reykjavikstraat 1
3543 KH Utrecht
088-303 11 00 (blijft gelijk)

Tot gauw!

Download hier onze verhuiskaart

Verhuis je met ons mee?