Ik ben Sander Middendorp, getrouwd met Carla en samen hebben we 1 dochter, 2 zoons en een hond. Robin (13), Milo (9), Tommy (6) en Mickey. Wij wonen sinds 2007 in Abcoude onder de rook van Amsterdam en 20 minuten rijden vanaf het kantoor van Contakt. Voordat we in Abcoude kwamen wonen hebben we in Amsterdam en in Californië (USA) gewoond.

Rabobank
Zakelijk ben ik ‘geboren en getogen’ bij de Rabobank. Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik 1996 begonnen bij de Rabobank en heb ik verschillende commerciële- en algemene managementfuncties gehad. In 2010 ben ik met mijn vrouw en dochter verhuisd naar Californië om te gaan werken voor Rabobank NA in Californië. In 2013 zijn we teruggekomen en ben ik gaan werken bij Rabobank NL in Utrecht in de rol van Head of Productmanagement Business Lending.

SBR Nexus
In april 2018 heb ik de bank verlaten en ben ik CEO van SBR Nexus geworden met de vraag om de programma organisatie om te vormen tot een innovatieve en toekomstbestendige bedrijfsorganisatie in data-uitwisseling voor banken. Na een succesvolle transformatie ben ik eind vorig jaar gestopt bij SBR Nexus en op zoek gegaan naar een nieuwe uitdagende kans. En die heb ik gevonden bij Contakt.

Naast mijn werk bij Contakt ben ik sinds 2019 ook voorzitter van de datasharingcoalition.eu. Ik ben een energiek en positief ingesteld persoon en ik hou ervan om in mijn werk resultaat en plezier te combineren.

Naast het sterker maken van de Contakt organisatie zal ik mij gaan richten op het ontwikkelen van oplossingen ter bevordering van het uitwisselen van data binnen en tussen organisaties. De komende weken probeer ik met zoveel mogelijk mensen kennis te maken. Mocht je het leuk vinden om mij te spreken schroom dan niet om een berichtje te sturen, dan maken we snel een afspraak.

Groeten,
Sander Middendorp
sander.middendorp@contakt.nl

Van links naar rechts: Sander Middendorp, Ron Saraber, Esther van Kooten Niekerk, Ronald van Putten.