Business Case Management

Werkt uw organisatie aan de hand van business cases? Maar wat zijn dat eigenlijk? En waarom zijn ze nodig? Is het mogelijk om zonder business case een solide organisatie of project op te zetten? Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Het hangt namelijk sterk samen met de doelstelling en het gewenste resultaat.

Contakt Consulting ontwikkelde in samenwerking met professionele controllers een methodiek voor het opstellen en managen van business cases. De methodiek voor Business Case Management (BCM) bevat een set van technieken en hulpmiddelen waarmee u direct de toepassing kan inzetten

Opstap naar professioneel business case management

Onze ervaring leert dat ‘doen’ het beste devies is om stappen te zetten in het professionaliseren van uw veranderorganisatie. De BCM-methodiek van Contakt Consulting is een uitstekend en rijk vertrekpunt voor uw opstap naar professioneel BCM. Omdat toepassing ervan niet direct business as usual zal zijn, kunnen onze experts voor u ook de business case opstellen. Dat doen ze dan in samenwerking met uw medewerkers. Of u kunt een training volgen die wij kunnen afstemmen op uw specifieke situatie.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over Projectmatig Werken met Ruud Wijnants,
tel +31 (0)6 5460 5641 of e-mail naar ruud.wijnants@contakt.nl