Projectmanagement Scan

Weet u wat uw verandervermogen is? Deze wordt bepaald door de mate waarin uw organisatie de juiste projecten selecteert en deze projecten leidt naar het gewenste resultaat.

De kwaliteit van Project Portfolio Management (PPM) en Project Management (PM) heeft daarom direct invloed op uw vermogen de strategische doelstellingen te realiseren. Veel organisaties raken echter het overzicht kwijt. Steeds meer projecten of vraagstukken hebben prioriteit en de juiste keuze bepaalt de toekomt van uw organisatie.

Analyse van projectenorganisatie
Contakt Consulting werkt sinds jaar en dag in organisaties aan het professionaliseren van de projectenorganisatie. Deze expertise komt bij u aan tafel om een rake analyse te doen. Onze experts gebruiken een Projectmanagement Scan en halen hiermee in korte tijd alle relevante details naar boven. Het zijn de details die u bij PM en PPM nodig heeft om zo het verbeterpotentieel te identificeren.

De Projectmanagement Scan geeft snel inzicht in de volwassenheid van uw projectmatige organisatie en daarmee in uw realisatievermogen. U ontvangt verder concrete handvatten waarmee u gericht kunt verbeteren.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over Projectmanagement Scan met Ruud Wijnants, tel +31 (0)6 5460 5641 of e-mail naar ruud.wijnants@contakt.nl