Selecteren van oplossingen

Kent u ze ook? De verhalen van uit de hand gelopen implementaties van software voor Enterprise Resource Planning (ERP), personeelszaken (HR), financiën of logistiek? Het komt helaas vaak voor dat organisaties hun keuzes baseren op verkeerde uitgangspunten. Ze steken onvoldoende tijd in het voortraject of hebben beperkte aandacht voor ontwikkelingen in de toekomst. Hetzelfde geldt voor de keuze van de implementatiepartner.

Vaak komen organisaties er al tijdens de implementatie achter dat zaken anders hadden gemoeten. Maar de keuze ligt vast en dus is er geen weg meer terug. Niet zelden verzandt dit in een juridisch steekspel waarbij er enkel verliezers zijn.

Selectie en implementatie van ICT

Contakt Consulting behoedt u voor dit soort debacles. Onze adviseurs helpen u met het succesvol selecteren en implementeren van oplossingen. Dat doen we al meer dan tien jaar met behulp van bewezen methodieken. Wij brengen specifieke branchekennis, kennen de spelers en oplossingen en weten waar hun kracht en mogelijkheden liggen. Samen met u kiezen we de oplossing of partner die het beste aansluit bij de unieke business requirements van uw organisatie.

De deelgebieden waarin Contakt Consulting zich onderscheidt: