ERP Challenge

Wilt u een valse start voorkomen en valkuilen bij de selectie van software voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwijken? Bent u onzeker over de ERP-oplossingen die het beste bij u en uw toekomstige ontwikkelingen passen? Mist u het overzicht over de mogelijkheden van technologie en ICT? Hoort u van andere organisaties vooral ‘horror stories’ over hun keuzes, oplossingen en implementaties?

Rapportage en aanbevelingen ERP

Contakt Consulting biedt de ERP Challenge. Met deze door ons ontwikkelde aanpak onderzoeken wij hoe u het geschiktste ERP-systeem selecteert. De ERP Challenge resulteert in een rapportage die wij met u doornemen. De aanbevelingen richten zich op de wenselijkheid en haalbaarheid van een ERP-selectie en implementatie. We kijken daarbij nauwgezet naar uw organisatie en mogelijke oplossingen in de markt. Ook de projectorganisatie en zijn aanpak nemen wij door.

Onze adviseurs hebben waardevolle expertise en ervaringen in talloze selectietrajecten. Daarmee begeleiden wij uw organisatie naar een geschikte oplossing en efficiënte implementatie ervan. De ERP Challenge geeft u een overzicht van de mogelijkheden, de haalbaarheid en de beste weg om een ERP-selectietraject in te gaan. Hiermee heeft u een solide basis om met het management van uw organisatie verdere afspraken te maken.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over ERP Challenge met René van Eijk op telefoonnummer + 31 6 55 70 7408 of stuur een e-mail naar rene.van.eijk@contakt.nl.