ERP Consultancy

U bent al gestart met de selectie of implementatie van software voor Enterprise Resource Planning (ERP). U heeft uw processen op orde en uw organisatie is klaar voor de volgende stap. Toch voorziet u een forse impact op het verandertraject. Een traject waarin uw organisatie veel geld, energie en tijd steekt. Dat niet mag mislukken.

Een ERP-implementatie is meestal complex. De business moet blijven draaien en alles moet in één keer goed gaan. Er is vaak geen mogelijkheid tot herkansing. Het succes of falen van een ERP-project hangt nauw samen met een goede voorbereiding, een heldere aanpak, een strakke aansturing en praktisch verandermanagement.

Projectmanagement en training

De ERP-consultants van Contakt Consulting zijn onafhankelijk van de oplossingen in de markt. Zij adviseren (project)management over ERP, managen ERP-trajecten zelf of trainen organisaties of individuen in een ERP-selectiemethodiek.

Onze expertise behoedt uw organisatie voor grote misstappen. We sparren met uw stakeholders over rol, aandacht en verantwoording. We houden uw organisatie een spiegel voor: wat betekent een ERP-selectie en implementatie voor het hele bedrijf. We kennen de risico’s, de knelpunten en de ‘lessons learned’. Met de inzet van onze consultants bent u verzekerd van de beste experts op ERP-gebied.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over ERP Consultancy met René van Eijk op telefoonnummer + 31 6 55 70 7408 of stuur een e-mail naar rene.van.eijk@contakt.nl.