Training ERP Masterclass

Het komt niet vaak voor dat u een nieuwe oplossing voor Enterprise Resource Planning (ERP) selecteert. De kans is dus groot dat u er niet veel ervaring mee heeft. In dit geval is het zinvol om u te laten trainen of ondersteunen door professionals.

Wat brengt de aanschaf van ERP met zich mee?

Contakt Consulting biedt de training ERP Masterclass aan. Tijdens deze bijeenkomst hoort u van onafhankelijke experts wat de aanschaf van een ERP-systeem met zich meebrengt. Onze adviseurs bogen op jarenlange ervaring in diverse branches en voor organisaties van verschillende omvang en achtergrond.

Na de masterclass weet u waarop u moet letten bij de keuze voor een ERP-oplossing. Met meer kennis op zak bent u een betere gesprekspartner voor uw leveranciers en mogelijke externe adviseurs. Alleen zo is het mogelijk de best passende keuze te maken. Ook kunt u de omstandigheden optimaliseren om het beste uit de implementatie te halen.

Inhoud van de ERP Masterclass

De ERP Masterclass duurt ongeveer drie uur en richt zich op de bedrijfsstrategie achter de keuze van de ERP-software. De training helpt u op weg met een plan van aanpak en praktijkvoorbeelden. Daarmee zet u een eerste concrete stap bij het opzetten van een ERP-project.

De experts van Contakt Consulting richten zich tijdens de ERP Masterclass, indien gewenst, op specifieke doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan de doelgroep beslisser/opdrachtgever of de groep projectmanager/projectteam. Het is ook mogelijk om de training op te hangen aan de selectie van een andere oplossing dan Enterprise Resource Planning.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over ERP Masterclass met René van Eijk op telefoonnummer + 31 6 55 70 7408 of stuur een e-mail naar rene.van.eijk@contakt.nl.