Netwerkorganisatie Contakt Consulting

Melanie de Vries-Kromoredjo nieuwe relatiemanager bij Contakt Consulting

Melanie de Vries-Kromoredjo (43) is dit najaar gestart in de functie van Relatiemanager bij Contakt Consulting. Melanie gaat de delivery-activiteiten van Ruud Wijnants overnemen. Dit houdt in dat zij verantwoordelijk wordt voor het onderhouden en uitbreiden van het netwerk van zelfstandige professionals en voor het vinden van de juiste kandidaten voor de opdrachten bij de klanten. Melanie, voorheen Teammanager bij Unit4, was verantwoordelijk voor een team van IT-professionals. Als Teammanager was zij de intermediair tussen medewerker, klant en interne organisatie.

Aanwinst voor Contakt Consulting

Directeuren Ronald van Putten, Ron Saraber en Ruud Wijnants zijn blij met het aantreden van de Vries-Kromoredjo: “Melanie is in meerdere opzichten een aanwinst voor Contakt Consulting. Haar innemende persoonlijkheid, mensgerichte benadering, kennis van de markt en open attitude maken haar als persoon en professional tot een echte Contakter en we hebben dan ook hoge verwachtingen van haar bijdrage.”

Melanie de Vries-Kromoredjo over haar nieuwe functie: “Mijn kracht is om klanten en de professionals vooruit te brengen door verbinding, door expertises te bundelen lossen we multidisciplinaire vraagstukken effectief op”. Ik verheug me erop om het netwerk van Contakt Consulting  verder uit te bouwen

Zelfstandig professional: kom je een keer op de koffie?

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandig professionals die als projectmanager of consultant projecten leiden en adviseren over vraagstukken die de business en IT raken. Kijk eens op onze website, misschien hebben we een match en kom je binnenkort bij ons op de koffie.