Netwerkorganisatie Contakt Consulting

Over ons

Contakt Consulting helpt u meer rendement uit (ICT-)investeringen te halen. Wij optimaliseren de organisatie, processen, systemen en de inzet van menselijk kapitaal. Wensen en doelstellingen van de business vertalen wij naar technologie en medewerkers. Onze kennis hebben we ondergebracht in expertises en branches.

Hoe wij u helpen?

Bij voorkeur doen we dit projectmatig, met een duidelijk begin en eind. Pragmatisch, met behulp van een stevige analyse, gevolgd door een praktische aanpak.

Ons team

Wij werken vanuit een netwerkorganisatie. Voor elke klant en opdracht bekijken we welke persoon en expertise het beste past. Soms is dat een eigen medewerker, soms een associate of een zelfstandig professional. Betrokken, kennisgedreven professionals die allemaal slechts één doel voor ogen hebben: hoe wordt u hier beter van?

Waarom Contakt Consulting?

Contakt Consulting geeft advies en voert de regie over veranderingen en verbeteringen in uw organisatie. Wij bieden dienstverlening van hoge kwaliteit, met mensen die zich onderscheiden door hun expertise en hun persoonlijke capaciteiten.

Vier redenen om voor Contakt Consulting te kiezen:

  • Wij maken verwachtingen waar en overtreffen ze vaak zelfs
  • Wij komen onze afspraken na
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bieden hoogwaardige kwaliteit
  • Wij baseren onze omgang op transparantie, integriteit, vertrouwen en wederzijds respect

Klanten over ons

Contakt Consulting is trots op de samenwerking met zijn klanten. Nog trotser zijn we dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Op onze pagina cases vindt u een greep uit onze klantenkring en kunt u lezen wat zij over ons zeggen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Contakt Consulting, onze mensen, onze werkwijze? Of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact op via info@contakt.nl of telefoon +31 (0)88-303 1100. Wij maken graag kennis met u.