Carriere

Kom werken in ons kernteam

Een goede mix van opdrachten, interactie met je team, persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten vormen de basis van ons succes.

Past ons kernteam bij jou?

Contakt is een netwerkorganisatie die bedrijven helpt op hun reis. De reis om het maximale te halen uit vandaag én gesteld te staan voor de toekomst. We geloven erin dat samenwerken en samen waarde creëren, tot succes leidt. Het kernteam faciliteert elke dag met veel plezier de ZP’ers die bij onze opdrachtgevers aan de slag zijn. We hechten veel waarde aan de persoonlijke relatie met onze ZP’ers en onze opdrachtgevers. Oprechte aandacht hebben voor onze mensen, klanten en partners. Het kernteam bestaat dan ook uit echte verbinders. Ze worden enthousiast van het verbinden van mensen en opdrachten. Vanuit kennis en ervaring weten zij hoe ze in samenwerking onze ZP’ers projecten, succesvolle veranderingen en verbeteringen bij bedrijven kunnen realiseren.

De voordelen op een rijtje

  • Leren van ervaren collega’s
  • Tot 30% tijd voor ontwikkeling
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Opdrachten die bij jou passen
  • Aandacht voor werk-privé balans
  • Open en transparante cultuur
Waarom werken bij Contakt Consulting

Kennis opdoen in een ervaren team

Onze organisatie heeft een schat aan kennis en ervaring, zowel in het kernteam zelf, als in ons netwerk. Bij Contakt werk je waar mogelijk in teamverband om kennis te delen, maximaal gebruik te maken van elkaar expertise en zo veel van elkaar te leren. 

Waarom werken bij Contakt Consulting

Veel ruimte voor ontwikkeling

Ons kernteam is zeer betrokken bij de ontwikkeling van Contakt als oganisatie. Denk aan business development en concept- en expertiseontwikkeling. Ontwikkeling van Contakt betekent ook dat haar mensen groeien. We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een ruim budget voor trainingen en opleidingen. Daarnaast hebben we diverse coaches binnen ons eigen kernteam. Bij Contakt besteed je 20% tot 30% van je tijd aan ontwikkelen. 

Waarom werken bij Contakt Consulting

Keuzevrijheid in opdrachten

We bouwen graag mee aan de successen van onze klanten. Opdrachten komen vanuit diverse branches en verschillende soorten bedrijven. Naast je werk binnen het kernteam werk je ook aan projecten bij onze opdrachtgevers. Er is altijd een opdracht die bij jou past. Je krijgt de ruimte om samen met je collega’s te doen waar jij oprecht in gelooft. Het kan voorkomen dat een opdracht niet bij ons past. Dan doen we ons uiterste best om andere inzichten te ontwikkelen en in het uiterste geval gaan we verder met een nieuwe opdracht. Die keuzevrijheid hebben is een van de onderdelen wat ons bijzonder maakt.

Vacatures binnen ons kernteam

Vacatures Kernteam

Director Retail

Strategische ontwikkeling Hoewel (nieuwe) klanten afkomstig zijn uit verschillende industrieën, blijft Retail een belangrijke markt en core focus van Contakt. De afgelopen jaren stonden we

Lees meer »