Expertises

Project-, programma- & verandermanagement

Project-, Programma- en Verandermanagement

Als bedrijf sta je onder invloed van veranderingen. Van binnenuit en buitenaf. Daar komt nog bij dat veranderen als mens ontzettend moeilijk is. Binnen organisaties is dat niet anders. Vaak zijn er te hoge verwachtingen op het gebied van tijd, geld en kwaliteit. Is er onvoldoende communicatie naar medewerkers binnen een verandertraject. Zijn stakeholders maar moeilijk aangesloten te houden. En moet je overzicht houden op lopende projecten. Heb je wel de juiste mensen en kennis in huis om deze veranderingen te realiseren?

Blijvende verandering

Dit is precies wat Contakt biedt. Met ons team hebben we altijd de juiste expertise en kennis in huis. Daarnaast helpen we bij het professionaliseren van jouw medewerkers op het gebied van project-, programma- en verandermanagement. We zorgen dat zij de benodigde vaardigheden en competenties ontwikkelen. Dit doen we door hun projectmatigheid te trainen. Medewerkers ontvangen alle ins en outs over de inrichting en realisatie van projecten en programma’s. Ze leren wat er nodig is om een verandering te laten adopteren. Hoe je een organisatie veranderbereid maakt. De methoden en technieken van onze trainers gaan uit van directe toepasbaarheid en effectiviteit.

Ervaren professionals

Het opzetten en uitvoeren van programma’s en projecten is een vak. Ons team is hierin dagelijks actief. Ze onderkennen de valkuilen en putten ervaring uit vele opdrachten in diverse branches. Met een gestructureerde werkwijze, realistische plannen en gedegen portfolio- en verwachtingsmanagement zorgen we voor een succesvolle realisatie.

Meer weten? Zoek Contakt!

Wil je ook tijd besparen met het selecteren en implementeren van je IT-oplossing? Neem dan contact op met Ruud Wijnants +316 54 60 56 41  of ruud.wijnants@contakt.nl

Over Project-, Programma- en Verandermanagement

Blogs

Portfolio Project-, Programma- en Verandermanagement

Werk waar we
trots op zijn

img
Bouw, Digitaliseringsstrategie, Informatie en datamanagement, Project Programma en Verandermanagement

DSGO – Samen digitaal optrekken om de bouwbranche slimmer en sneller te maken