Over ons

Missie & Visie

Missie & Visie

Het is onze passie om organisaties te helpen bij deze uitdaging. Om samen alle kansen te benutten. Dit doen we al meer dan twintig jaar met succes, resultaat en waardering van onze opdrachtgevers.

Onze visie – wat we gaan bereiken 

Samenwerken met en tussen professionals staat bij ons op nummer één. De samenwerking met onze opdrachtgevers is gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk. Het ontdekken van hun echte behoefte is onze prioriteit. Dit doen we op strategisch en tactisch niveau. Met als resultaat? Oplossingen op maat waar onze opdrachtgevers blij van worden.

Onze missie – ons bestaansrecht

Business én IT gezamenlijk duurzaam vooruitbrengen. Dat is onze missie. We investeren in kennis en ervaring, bouwen hechte klantrelaties en streven naar het overtreffen van verwachtingen. We geloven in de kracht en diversiteit van onze mensen. Vooruitbrengen door verbinden, dat is de kracht van Contakt.

Onze kernwaarden – samen sterk voor de uitdagingen van morgen

Onze kernwaarden vormen de grondslag voor de cultuur en identiteit van Contakt. Deze kernwaarden zijn wat ons drijft, het zit gebakken in ons DNA. Het is waarom we doen wat we doen. Elke dag weer.

Respectvol ondernemen

Dit betekent voor ons oprechte aandacht. Aandacht voor onze mensen, opdrachtgevers en partners. Integriteit en volledige transparantie is daarin een vereiste. Ook vergt het commitment naar elkaar.

Passie voor progressie

We streven naar het overtreffen van verwachtingen. Steeds een stap extra zetten. Onszelf continu verbeteren. Dit doen we door doelgericht te werken. Met als focus: Hulpvaardig zijn.

Samen sterk

Samenwerken is de basis om succesvol te zijn. We benutten alle kwaliteiten van onze mensen. Het delen van kennis zien wij als kracht. Samen werken we elke dag aan fantastische oplossingen. Én dit doen we met veel plezier.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook in de maatschappij staan we samen sterker. Daaraan willen we als Contakt zeker bijdragen. We zetten ons extra in voor projecten en initiatieven die een maatschappelijk belang hebben. Denk aan het stimuleren van digitaal samenwerken in de Gebouwde Omgeving en de Energiesector. Ook steunen we goede doelen. Goede doelen die nauw aan het hart liggen van onze mensen. Zoals het Duchenne Parent Project, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

De partners

Ondernemende verbinders tussen business en IT

Esther van Kooten Niekerk

Directeur | Partner

Ronald van Putten

Directeur | Partner

Ron Saraber

Directeur | Partner

Ruud Wijnants

Directeur | Partner
Kennis om te delen

Onze experts aan het woord

Expert interview

Onze consultants on the job

Als projectmanager en consultant werkt Marcel Dekker bij veel verschillende retailers. Sinds november 2022 is hij interim projectleider bij Welkoop. Doelstelling van het project is o.a. het live zetten van

Lees meer »
Expert interview

Onze consultants on the job

Onze consultant Steven Schippers is aan de slag bij Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) voor vernieuwing van de ICT en alles wat daarbij komt kijken. Van strategievorming tot het ontwikkelen

Lees meer »
Expert interview

Coffee to go met Nicole van Barneveld

Wie is Nicole? Als professional (Scrummaster/Agile coach) denk ik dat vooral enthousiasme en verbinding mij kenmerkt. Het zal ook geen toeval zijn dat ik me herken in de kernwaarden van

Lees meer »