Over ons

Ons netwerk, jouw carrière

Ons netwerk, jouw carrière! 

We zoeken altijd mensen die creatief zijn in het ontdekken van mogelijkheden en die accuraat zijn bij het bepalen van oplossingen. Vanuit kennis en ervaring weten wij hoe we projecten, succesvolle veranderingen en verbeteringen bij organisaties kunnen realiseren. En met onze mensen creëren we vervolgens business- en IT-oplossingen op maat. We geloven erin dat samenwerken en samen waarde creëren, tot succes leidt. Daaraan werken we elke dag, met veel plezier. Aan de persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers hechten we veel waarde. Oprechte aandacht hebben voor onze mensen, opdrachtgevers en partners. Wanneer dit waarden zijn die jij ook belangrijk vind, is ons netwerk misschien wel de volgende stap in jouw carrière. 

Verbinders 

Ons team bestaat uit echte verbinders. We werken voor een heel mooie verzameling aan vaste klanten en zijn ook in toenemende mate betrokken bij grote stelselontwikkelingen zoals bijvoorbeeld DSGO. We kunnen ons kernteam en de aan ons verbonden zelfstandige professionals hierdoor een interessant projectportfolio aanbieden.

Samen met de zelfstandig professionals worden ook nieuwe proposities en initiatieven als startups in de markt gezet. Met altijd die ene stip op de horizon: ervoor zorgen dat Contakt haar opdrachtgevers optimaal bedient, ontzorgt en écht meerwaarde voor ze realiseert. Onze slogan luidt niet voor niets: ’vooruitbrengen door verbinden.’

Wat we bieden

  • Een netwerk van 700 zelfstandige professionals (ZP-ers)
  • Een kernteam van vijftien professionals
  • Een portfolio met aansprekende en uitdagende opdrachten
  • Een fijne werkomgeving op basis van samenwerken en vertrouwen
  • Een flexibele werkplek: thuis, bij de klant of op ons kantoor in Utrecht
  • Opdrachten in diverse branches en organisaties
  • Ruimte om je functie zelf verder vorm te geven

Een kernteam van vaste medewerkers

Vast in dienst in het kernteam van Contakt Consulting

Een netwerk van zelfstandig professionals

Als zelfstandig professional aan de slag met opdrachten voor onze klanten.

Vacatures

Zowel voor vast bij ons in dienst als opdrachten voor zelfstandig professionals bij onze klanten.
Carriere

Welke rol of functie wil jij vervullen?

 

Als zelfstandig professionals kan je in verschillende rollen bij onze opdrachtgevers aan de slag. Klik hier om te zien welke rollen en functies we aanbieden bij onze opdrachtgevers.  

De partners

Ondernemende verbinders tussen business en IT

Esther van Kooten Niekerk

Directeur | Partner

Ronald van Putten

Directeur | Partner

Ron Saraber

Directeur | Partner

Collega’s over Contakt

Carriere

Ben jij een verbinder van mensen met inhoud?

Sluit je  aan bij ons netwerk van zelfstandig professionals of kom werken bij het kernteam. Bekijk onze vacatures of neem gewoon eens vrijblijvend contakt met ons op om te praten over wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen.