Carriere

Kom werken in ons kernteam

Een goede mix van opdrachten, interactie met je team, persoonlijke ontwikkeling en sociale activiteiten vormen de basis van ons succes.

Past ons kernteam bij jou?

Naast ondersteunende rollen en functies bestaat ons kernteam uit projectmanagers/architecten en consultants die actief zijn bij onze opdrachtevers. Als je voorkeur uitgaat naar het werken in een netwerkorganisatie maar vanuit een vast dienstverband en je herkent je in het profiel dat we zoeken dan komen we graag met je in gesprek. Onder aan deze pagina’s vind je onze openstaande vacatures. Solliciteert gerust via het sollicitatieformulier, of neem contact met ons op. 

De voordelen op een rijtje

  • Werken vanuit een hecht teamverband
  • Opdrachten die bij jou passen
  • Leren van ervaren collega’s
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Aandacht voor werk-privé balans
  • Open en transparante cultuur
  • Bijdrage aan de doorontwikkeling van Contakt 
Waarom werken bij Contakt Consulting

Kennis opdoen in een ervaren team

Onze organisatie heeft een schat aan kennis en ervaring, zowel in het kernteam zelf, als in ons netwerk. Bij Contakt werk je waar mogelijk in teamverband om kennis te delen, maximaal gebruik te maken van elkaar expertise en zo veel van elkaar te leren. 

Waarom werken bij Contakt Consulting

Veel ruimte voor ontwikkeling

Ons kernteam is zeer betrokken bij de ontwikkeling van Contakt als organisatie. Denk aan business development en concept- en expertiseontwikkeling. Ontwikkeling van Contakt betekent ook dat haar mensen groeien. We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een ruim budget voor trainingen en opleidingen. Daarnaast hebben we diverse coaches binnen ons eigen kernteam. Bij Contakt besteed je 20% tot 30% van je tijd aan ontwikkelen. 

Waarom werken bij Contakt Consulting

Keuzevrijheid in opdrachten

We bouwen graag mee aan de successen van onze klanten. Opdrachten komen vanuit diverse branches en verschillende soorten bedrijven. Je werk binnen het kernteam is een combinatie van werken aan projecten bij onze opdrachtgevers en werken aan de doorontwikkeling van Contakt. Er is altijd een opdracht die bij jou past. Je krijgt de ruimte om samen met je collega’s te doen waar jij oprecht in gelooft. Het kan voorkomen dat een opdracht niet bij ons past. Dan doen we ons uiterste best om andere inzichten te ontwikkelen en in het uiterste geval gaan we verder met een nieuwe opdracht. Die keuzevrijheid hebben is een van de onderdelen wat ons bijzonder maakt.

Wat zeggen collega’s over werken bij Contakt?

Vacatures binnen ons kernteam

Vacatures Kernteam

Projectmanager digitalisering bouw

Wil jij een bijdrage leveren aan de digitalisering van de bouwsector? En wil je bij een menselijke, innovatieve organisatie werken? Contakt Consulting is een netwerkorganisatie die bedrijven helpt hun business-doelstellingen

Lees meer »