Carriere

Sluit je aan bij ons netwerk

 Door het delen van kennis, expertise en best practises komen we samen vooruit.

Past ons netwerk bij jou?

Ons netwerk van ZP-ers bestaat uit projectmanagers, architecten en consultants die actief zijn bij onze opdrachtgevers. Als je voorkeur uitgaat naar het werken als zelfstandig professional, maar wel in verbinding met andere professionals, dan is dit misschien iets voor jou. Onder aan deze pagina vind je onze openstaande vacatures. Solliciteer gerust via het sollicitatieformulier, of neem contakt met ons op.

De voordelen op een rijtje

  • Werken als zelfstandige
  • Deel uitmaken van netwerkorganisatie
  • Gebruik maken van de dienstontwikkeling van Contakt
  • Opdrachten die bij jou passen
  • Open en transparante cultuur
  •  
Waarom werken met Contakt Consulting

Opdrachten die bij je passen

Binnen Contakt zetten we ons netwerk in bij diverse opdrachten. We werken in verschillende branches en bij verschillende organisaties. Er is altijd een opdracht die bij jouw expertise past. Je kunt zelf kiezen waar je aan wilt werken en in wat voor rol.

Waarom werken met Contakt Consulting

Volwaardige collega's

Wij zien jou echt als collega. Samenwerking is onze basis. Om in verbinding te staan met ons netwerk organiseren wij werkgroepen, ronde tafel sessies en andere (fun) bijeenkomsten. We stimuleren daarin het delen van kennis, ervaringen en best practices. Samen met jou als zelfstandige professionals (ZP’er) zetten we proposities en nieuwe initiatieven, zoals startups, in de markt.

Waarom werken met Contakt Consulting

Kennis uitwisselen

Ons netwerk bestaat uit 700 aangesloten ZP’ers. Zij brengen enorm veel kennis en expertise binnen Contakt. Zo kunnen we elkaar helpen en elkaar verder brengen. Door de diversiteit van ons netwerk kun je sparren met gelijkgestemden en kennis uitwisselen over je expertise.

Opdrachten bij onze opdrachtgevers