Wie is Adnan Rashid?

Adnan is 42 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en liefhebber van (Zuid/Oost) Azië. Hij heeft een passie voor alles wat snel is op twee en vier wielen en is iemand die graag de wereld overvliegt. Adnan is momenteel een van de Scrum Coaches bij PVH en heeft hiervoor bij diverse organisaties gewerkt als (Program) Test Manager en Scrum Master / Agile Coach, waarvan het grootste gedeelte  (ruim 12 jaar) binnen de bancaire sector.

Wat drink jij het liefst uit de Contakt beker en waarom?

Latte Machiato, dat vind ik het lekkerst !

Wat is de mooiste beker die je hebt gewonnen in je leven?

Dat is er tot nu toe eentje, een kartwedstrijd waarbij ik P1 had gehaald tijdens mijn HBO studie jaren (yep dat is even geleden).

Aan welke opdracht via Contakt koester je warme herinneringen en waarom?

Deze is simpel: namelijk mijn huidige opdracht bij PVH. Nooit gedacht dat ik het zo erg naar mijn zin zou kunnen hebben bij een opdracht. En eerlijk is eerlijk, deels komt het ook door hoe Contakt mij hierin ondersteunt! 

Waar ben je momenteel mee bezig via Contakt?

Dat is dus de PVH opdracht als Scrum/Agile Coach.

Wat zou je aan het Netwerk willen vragen? Of Wat heb je nodig van het Netwerk?

Op dit moment geen concrete vragen. Mocht er iets te binnen schieten, dan hoop ik dat ik bij het Netwerk terecht kan (sounds almost like something from the Matrix 😉

Welke (zelf verzonnen) beker zou jij willen winnen en waarom? 

De P1 beker voor de F1 Grand Prix van Monaco, dit is namelijk een van de meest prestigieuze prijzen die een autocoureur ooit kan winnen. Deze beker winnen maakt je legendarisch!