Onze consultant Steven Schippers is aan de slag bij Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) voor vernieuwing van de ICT en alles wat daarbij komt kijken. Van strategievorming tot het ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) applicaties. Van architectuurkaders tot informatiebeveiliging en het inrichten en ondersteunen van de beheerorganisatie. Alles komt aan bod bij de intensieve en fijne samenwerking van inmiddels al 3 jaar.

Steven: “Wat gaat de tijd snel. Ondertussen ben ik alweer 3 jaar aan boord bij SSVV. Het begon met een hulpvraag om de ICT-strategie te concretiseren en het projectmatig doorvoeren van een aantal verbeteringen in de technologie en beveiliging van het applicatielandschap. Inmiddels voel ik mij een volwaardig teamlid bij SSVV en wordt het beheren en doorontwikkelen van ICT meer en meer structureel onderdeel van (strategische) keuzes en de dagelijkse operatie.”

De opdracht en inzet bij SSVV omvat een palet aan diensten en varieert van advies, projectmanagement, (werken onder) architectuur, leveranciersmanagement en de rol van product owner voor softwareontwikkeling. Steven: “De samenwerking verloopt soepel. En omdat we elkaar ondertussen goed kennen, kunnen we elkaar scherp houden én een fijne relatie hebben. Het mooie daarbij is de parellel die ik tussen Contakt en SSVV zie en ervaar. Beide zijn klein en groot tegelijk met een gedreven en betrokken kernteam en een omvangrijk netwerk en achterban waarmee continu wordt samengewerkt en nieuwe verbindingen ontstaan.”