Wie is Nicole?

Als professional (Scrummaster/Agile coach) denk ik dat vooral enthousiasme en verbinding mij kenmerkt. Het zal ook geen toeval zijn dat ik me herken in de kernwaarden van Scrum (betrokkenheid, focus, respect, openheid, moed). Ook privé vind ik respect en openheid heel belangrijk.           

Wat drink jij het liefst uit de Contakt beker en waarom?

Een dubbele espresso, lekker sterk graag.

Wat is de mooiste beker die je hebt gewonnen in je leven?

Volgens mij heb ik nooit een beker gewonnen….. 

Welke opdracht doe je momenteel via Contakt? 

Niet via Contakt, maar wel een nieuwe opdracht per 1 februari als scrummaster bij Alliander. Heel veel zin in!

Aan welke opdracht koester je warme herinneringen en waarom?

Mijn opdracht bij de Politie – afdeling cybercrime. Heel bijzonder om mee te kijken in een tot dan toe voor mij onbekende wereld. De passie en gedrevenheid om ‘boeven te vangen’ van de mensen daar vond ik heel indrukwekkend en gaaf om mee te maken.

Wat zou je aan het Netwerk willen vragen? Of Wat heb je nodig van het Netwerk?

Dat wat ik nodig heb op dit moment vind ik bij de Share & Grow groep waar ik aan deelneem. Dit betreft een groep professionals in hetzelfde werkveld (Agile in ons geval) waarmee we eens per ca 8 weken samenkomen om vraagstukken aan elkaar voor te leggen en van elkaar te leren.

Welke (zelfverzonnen beker) zou je willen winnen? 

Wat een moeilijke vraag! Waardering vind ik belangrijk om te geven en fijn om te krijgen. Maar ik ben niet zo competitief dus zit niet zo op een beker te wachten.