Branches

Bouw

Bouw

Binnen de bouwsector zijn er drie grote uitdagingen voor organisaties. Als eerste worden er steeds hogere eisen gesteld aan kwaliteit en aantoonbaarheid. Denk aan opleverdossiers, assetmanagement en voorspelbaar onderhoud. Ten tweede komen er ook maatschappelijke doelstellingen bij. Het welzijn van de wereld waarin wij leven wordt steeds belangrijker. De gestelde doelstellingen voor duurzaamheid, stikstofreductie en circulariteit zijn niet altijd haalbaar met de huidige manier van werken. En als laatste moet je dit doen met een groot tekort aan vakmensen en materialen. Voor deze uitdagingen moet je als organisatie een oplossing hebben. Anders zul je het niet overleven. Maar hoe kom je tot deze oplossing?

Dat is precies waar Contakt bij helpt. Wij ondersteunen bij het maken van toekomstbestendige keuzes die aansluiten bij klanten, partners en toeleveranciers. We begrijpen de dynamiek die er speelt bij verschillende organisaties in de keten. Zo ook de werkwijzen binnen ICT-afdelingen en in de business. Wij zijn dé verbinders tussen de verschillende talen en doelstellingen.

Toekomstbestendige keuzes maken door digitalisatie

Om toekomstbestendige keuzes te kunnen maken zetten we digitalisatie in. Digitalisatie biedt nieuwe mogelijkheden om kosten te reduceren en slimmer te kunnen plannen met de beschikbare materialen. Daarnaast maakt het je organisatie aantrekkelijker voor vakmensen.

Ervaring met digitale transformatie bij elke soort organisatie

We hebben een brede ervaring op het gebied van digitale transformatie. Dit hebben we in kleine organisaties, grote organisaties en op branche- en sectorniveau. We weten wat hen drijft. Ook zijn we nauw betrokken bij ontwikkelingen en standaardisatie in de sector. Ontwikkelingen die digitalisatie stimuleren en richting geven. Denk aan Wkb, digiGO en DSGO.  

Met onze kennis kunnen we anticiperen

Ons team heeft veel kennis van de drie grote uitdagingen. Ze werken dagelijks aan concrete oplossingen op maat. We hebben zicht op wat er op jouw organisatie afkomt en kunnen actief helpen hierop te anticiperen. Bij Contakt hebben we de juiste vakmensen voor jouw vraagstuk.

Bouw

Themapagina's

Benchmark Digitaal samenwerken in de Bouw

Digitalisering gebouwde omgeving

Vastgoed Datamanagement

Al echt klaar voor de WKB?

PIM in de Bouwsector

Meer weten? Zoek Contakt!

Wil je ook toekomstbestendige keuzes maken? Neem dan contact op met Ron Saraber +31 6 23 91 71 91  of ron.saraber@contakt.nl

Download de brochure

Benchmark Digitaal Samenwerken in de Bouw

Klik hier om de brochure te downloaden

Over Bouw

Blogs

Portfolio Bouw

Werk waar we
trots op zijn

img
Bouw, Digitaliseringsstrategie, Informatie en datamanagement, Project Programma en Verandermanagement

DSGO – Samen digitaal optrekken om de bouwbranche slimmer en sneller te maken