Wij zijn Contakt en we maken graag contact met jou!

img
img

700+

Professionals in business én IT

Digitale transformatie

De wereld verandert. Elke dag. Marktontwikkelingen zoals nieuwe technologieën, internationalisering en de vraag naar goed personeel kunnen organisaties aardig op de proef stellen. Ontwikkelingen binnen digitalisatie en IT spelen een steeds belangrijkere rol. Driekwart van de directies heeft digitale transformatie bovenaan de agenda. Maar is jouw organisatie klaar om de digitalisatie- en IT- ontwikkelingen van vandaag en morgen te benutten? Deze vraag houdt ons allemaal bezig. Tegelijkertijd draait de organisatie gewoon door en heb je te maken met alledaagse uitdagingen.

Het is onze passie om organisaties te helpen bij digitale transformatie. Om samen alle kansen te benutten. Dit doen we al meer dan twintig jaar met succes, resultaat en waardering van onze opdrachtgevers.

Onze visie 

Samenwerken met en tussen professionals staat bij ons op nummer één. De samenwerking met onze opdrachtgevers is gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk. Het ontdekken van hun echte behoefte is onze prioriteit. Dit doen we op strategisch en tactisch niveau. Met als resultaat? Oplossingen op maat waar onze opdrachtgevers blij van worden.

Onze missie 

Business én IT gezamenlijk duurzaam vooruitbrengen. Dat is onze missie. We investeren in kennis en ervaring, bouwen hechte klantrelaties en streven naar het overtreffen van verwachtingen. We geloven in de kracht en diversiteit van onze mensen. Vooruitbrengen door verbinden, dat is de kracht van Contakt.

Onze Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de grondslag voor de cultuur en identiteit van Contakt. Deze kernwaarden zijn wat ons drijft, het zit gebakken in ons DNA. Het is waarom we doen wat we doen. Elke dag weer.

Respectvol ondernemen
Dit betekent voor ons oprechte aandacht. Aandacht voor onze mensen, opdrachtgevers en partners. Integriteit en volledige transparantie is daarin een vereiste. Ook vergt het commitment naar elkaar. 

Passie voor progressie
We streven naar het overtreffen van verwachtingen. Steeds een stap extra zetten. Onszelf continu verbeteren. Dit doen we door doelgericht te werken. Met als focus: Hulpvaardig zijn.  

Samen sterk
Samenwerken is de basis om succesvol te zijn. We benutten alle kwaliteiten van onze mensen. Het delen van kennis zien wij als kracht. Samen werken we elke dag aan fantastische oplossingen. Én dit doen we met veel plezier. Ook in de maatschappij staan we samen sterker. Daaraan willen we als Contakt zeker bijdragen. We zetten ons extra in voor projecten en initiatieven die een maatschappelijk belang hebben. Denk aan het stimuleren van digitaal samenwerken in de Gebouwde Omgeving en de Energiesector. Ook steunen we goede doelen. Goede doelen die nauw aan het hart liggen van onze mensen. Zoals het Duchenne Parent Project, het Wilhelmina Kinderziekenhuis en de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting.

Carriere

Ben jij een verbinder van mensen met inhoud?

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen