OFED e-learning module AVG

img
  • Klant

    OFED

  • Expertises

    Project- programma en verandermanagement

  • Branche

    Bouw

OFED e-learning module AVG

De AVG-experts van Contakt Consulting delen hun kennis graag. Naast het organiseren van eigen webinars, werken ze ook samen met opleidingsinstituten. Een goed voorbeeld is de e-learning module die op initiatief van OFED ontwikkeld is. Voor hen verzorgde Contakt Consulting de content. 

Opleidingsfonds voor elektrotechnische detailhandel

OFED is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor werkgevers en werknemers in de elektrotechnische detailhandel. Door middel van trainingen, tools en activiteiten waarmee kennis, vakmanschap en talent wordt gedeeld, zorgen zij ervoor dat deze vakmensen zich blijven ontwikkelen. Dat doen ze in samenwerking en overleg met Techniek Nederland, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en de branche zelf.

Basis principes

Voor iedereen die meer wil weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, is door hen de gratis AVG e-learning module ontwikkeld voor in samenwerking met Contakt Consulting. De consultants van Contakt Consulting hebben de AVG samenvat in een heldere video van vier en een halve minuut. In de e-learning module worden de basisprincipes van de AVG uitgelegd en de do’s en don’ts benoemd. E-launch is de partij die module ontwikkeld heeft. Bekijk het resultaat van de video hier zelf!