DigiGo D-days 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DigiGo D-days 2023

15 november 2023 @ 09:00 - 16 november 2023 @ 17:00

D-Day staat voor ‘Digitaal, Data, Delen, Durven en Doen’. Dit jaar ligt de nadruk op het Durven en Doen. Deze keer niet één, maar twee dagen.

D-Days 2023

Op 15 en 16 november organiseren we de digiGO D-Days. Twee dagen lang bieden we een gevarieerd en boeiend programma aan, door verschillende formats te combineren. Zo  geven we  onze deelnemers een stimulerende en bijzondere ervaring. Van inspirerende keynotes en interactieve workshops tot levendige panelgesprekken en verfrissende netwerkmomenten, het gebeurt allemaal in het WTC Rotterdam!

Ontdekken en delen

Met de digiGO D-Days bieden we een evenement  dat iedereen aanspreekt. Of je nu aan het begin staat met digitaliseren van je onderneming, of hier al elke dag volop mee bezig bent. Elke deelnemer gaat met nieuwe inzichten en waardevolle contacten naar huis.

Rol van Contakt

Samen digitalisatietrajecten verbeteren, dat is precies waar Contakt Consulting goed in is. Contakt heeft mede aan de wieg gestaan van DSGO en speelt nog steeds een belangrijke rol bij de realisatie ervan. Doordat het sterk netwerk van (zelfstandige) professionals met ervaring in de bouwsector, is Contakt bij uitstek geschikt om te helpen deze beweging in gang te zetten. De mensen van Contakt zijn in staat complexe digitalisatie vraagstukken op te lossen en zijn echte verbinders. Bij alles wat ze doen zoeken we naar samenwerking, waardoor het draagvlak voor veranderingen zo groot mogelijk wordt. Je vindt de mensen van Contakt daarom terug in diverse rollen binnen het programma, denk aan  projectmanager, stelselarchitect, IT-architect, modelleur of business analist.

Lees meer over Contakt en DigiGo

Programma

Bekijk hier het complete programma en schrijf je in

Locatie

WTC Rotterdam
Beursplein 37
Rotterdam, 3011 AA
+ Google Maps