Jaco Zonneveld

Hallo iedereen, ik ben Jaco Zonneveld, deze zomer ben ik gestart bij Contakt als Consultant in het bouwteam. Mijn passie is het toepasbaar en schaalbaar maken van digitalisatie in de gebouwde omgeving. Ik krijg energie van het doorgronden van business behoeften en deze vanuit gebruikersperspectief door te vertalen naar informatievoorzieningen, passend bij de verandercapaciteit van een organisatie. Daarbij ben ik gedreven om bedrijfsstrategie aan te scherpen en te vertalen naar concrete doelen en projecten voor afdelingen en teams. Mijn voorliefde voor digitalisatie komt voort uit een sterke overtuiging dat alles makkelijker en slimmer kan met middelen die vandaag de dag al bestaan.

Na afronding van de studie Civiele Techniek in 2010, ben ik de eerste vijf jaar van mijn loopbaan werkzaam geweest bij de ingenieursbureaus HaskoningDHV en Movares. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de aannemerij en ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij verschillende werkmaatschappijen binnen VolkerWessels. Voor de start bij Contakt was ik werkzaam bij VolkerWessels Infrastructuur Nederland, waar ik als kwartiermaker verantwoordelijk was voor het infra-divisie brede digitalisatie programma NEXT. Hierin stond het toegankelijker maken van het bedrijfsdatalandschap voor de werkmaatschappijen en klanten centraal.

Consultancy bij Contakt is een leuk en uitdagend nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik kijk er naar uit om in verschillende keukens van bedrijven te kijken, nieuwe professionals te ontmoeten en daarmee nieuwe ervaring op te doen. Buiten werktijd geniet ik van wandelen, zeilen en skiën. Rond het huis geniet ik van goede films en series en ben ik een liefhebber van moba-games.

Lynn Stook

Hi allemaal, mijn naam is Lynn Stook en sinds afgelopen maand ben ik intern gestart bij Contakt als Consultant. Gefascineerd door de manier waarop context en menselijk gedrag elkaar beïnvloeden ben ik Culturele Antropologie gaan studeren. Dit heb ik vervolgens in de praktijk kunnen ervaren bij Vandebron in een turbulente periode. Hier was ik verantwoordelijk voor het anticiperen op de vele veranderingen van innovatie, groei en markt, met commercieel, klant en medewerker belang in acht genomen.

Anticiperen op en realiseren van verandering geeft mij energie, die ik inzet en overdraag aan anderen. Mijn stijl hierin is duidelijke communicatie over de context, oog en oor voor de mens en doelgerichtheid in het proces. Dit werkt en maakt veranderingen leuk! Doorgaan met verander- en projectmanagement bracht mij in beweging, richting Contakt waar de prettige sfeer en diversiteit aan opdrachten mij direct aanspraken. Hier versterk ik het Retail-team, ik neem een kijkje bij het Bouwteam en houd me bezig met een intern project dat ons CRM zal verbeteren.

Verder ben ik een Bourgondiër die enorm van tafelen met interessante gesprekken houdt. Tot rust kom ik tijdens uitgebreid koken of onder het sporten buiten, zoals surfen, wielrennen en schaatsen.

Een paar zelfstandigen uit het netwerk van Contakt heb ik al ontmoet en dat heeft mij verder geënthousiasmeerd om meer zelfstandigen en bedrijven uit ons netwerk te leren kennen zodat we samen verder aan een waardevol netwerk kunnen bouwen!