Een goed- en hardlachse dame uit Tilburg. Ik houd van het Bourgondische leven met gezellige mensen om me heen, lekker eten en drinken. Mijn hobby wijn drinken is de afgelopen jaren groter geworden dan alleen een hobby en sinds een paar jaar ben ik vinoloog. Ik combineer graag wijn met eten en organiseer daarom wijn- en spijsavonden voor vriendengroepen of (zakelijke) teams.

Sinds 4 jaar ben ik samen met mijn compagnon eigenaar van SpringX. Wij helpen organisaties met het verbeteren van het werkgeluk van de medewerkers en met het loyaler maken van klanten. Daarin neem ik voornamelijk de data-kant voor mijn rekening. Dus analyseren van onderzoeken, maar ook inrichten van onderzoeken met (master) data. Daarnaast help ik bedrijven met het organiseren van hun masterdatamanagement. De implementatie van bijvoorbeeld een PIM-systeem kan daar onderdeel van uitmaken, maar ik richt me met name op de business kant.

Wat drink jij het liefst uit de Contakt beker en waarom?

Sterke koffie met een beetje gewone melk en een klein beetje suiker. De Contakt koffiebeker is heel handig om onderweg mijn favoriete koffie te kunnen drinken.

Wat is de mooiste beker die je hebt gewonnen in je leven?

Ik houd niet van sporten en dat was vroeger niet anders. Ik kan me daarom niet herinneren dat ik ooit een beker gewonnen heb. Voor mijn afstudeerscriptie van de HTS heb ik wel een prijs ontvangen. De VOM (Vereniging van Oppervlaktetechnieken van Materialen) reikte jaarlijks prijzen uit voor onderzoek dat bijdroeg aan de ontwikkeling van die branche.

Aan welke opdracht via Contakt koester je warme herinneringen en waarom?

De PIM-workshops die ik samen met Chris Jobse bij HG International heb gegeven. Het is fijn om met Chris samen te werken. We hebben deze workshop samen ontwikkeld en dan is het mooi om te zien dat het tot inzicht en gedeelde kennis van MDM en PIM leidt. De workshops hebben we in coronatijd gegeven en met wat digitale hulpmiddelen bleek een dergelijke workshop prima online gehouden te kunnen worden.

Waar ben je momenteel mee bezig via Contakt?

PIM-/MDM-workshop bij MBI, ook weer samen met Chris Jobse. MBI is reeds klant en toen laatst bleek dat zij een PIM-systeem nodig hebben, maar dat ze nog niet veel verstand hebben van dergelijke systemen, heb ik deze workshop voorgesteld. De workshop is vergelijkbaar met die van HG International en naar alle verwachting zal het ook hier tot meer en gedeelde kennis van MDM/PIM en hoe je dat het beste kunt managen leiden. 

Welke (zelf verzonnen) beker zou jij willen winnen en waarom? 

Ik zou graag de beker voor de beste wijn-spijs-combinatie willen winnen! Zoals inmiddels denk ik wel duidelijk is, heb ik een passie voor wijn. Wijn perfect gecombineerd met spijs, geeft mij een ultiem gevoel. Wanneer ik die perfecte combinatie zou kunnen maken en er ook nog een prijs voor krijg, dan is dat een bekroning op jarenlange studie en mijn werk.