Onze consultants Mariëtte Steevens en Lynn Stook werken bij Kappé, waar zij helpen om op vlieghoogte te komen op het gebied van Unified Commerce.

In deze bijzondere omgeving achter de douane hebben ze te maken met specifieke vereisten en winkels waar ‘het altijd zaterdag lijkt’. Vanuit hun eigen kracht vormen ze samen een tandem waarbij zowel de inhoud als het change aspect gewaarborgd wordt.

Lynn: “Context en menselijk gedrag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en door beide goed te leren begrijpen kunnen ze elkaar versterken en kan verandering worden ingezien als kans. Dit project raakt het werk van veel medewerkers en van samen met hen naar een nieuwe situatie toewerken word ik erg enthousiast.”

Mariëtte: “Super om Kappé te ondersteunen in de uitbreiding van de customer journeys. Waar online figuurlijk de wereld als klantenkring kan worden beschouwd, bedient Kappé letterlijk de hele wereld in haar winkels. En natuurlijk leuk om achter de douane weer met andere uitdagingen geconfronteerd te worden.”