Met trots stellen twee nieuwe collega’s zich aan jullie voor die ons kernteam op 1 januari 2022 komen versterken: Hans Aalbers en Hugo Hopstaken. 

Hans Aalbers

Hallo, ik ben Hans Aalbers. Ik ben mijn loopbaan ooit begonnen als ontwikkelaar bij Cap Gemini en ben van daaruit doorgegroeid naar projectmanager. Na een uitstapje bij een confectiebedrijf heb ik als projectmanager gewerkt bij IQUIP (nu Sogeti) en als ZZP-er. Daarna heb ik langere tijd gewerkt als project- en interimmanager bij Bisnez, een wat kleinere consultancyclub. Ik heb altijd in de detachering gewerkt totdat ik via Bisnez terecht kwam bij Dura Vermeer waar ik 10 jaar gewerkt heb als directeur ICT.

Na 10 jaar werd het tijd voor wat nieuws en heb ik 14 maanden gewerkt als manager innovatie, architectuur en projecten bij Detailresult, het samenwerkingsverband van Dirk en Dekamarkt, in de retail dus. Een hele boeiende periode, maar ik zat niet helemaal lekker op mijn plek.

Vanaf 1 januari start ik bij Contakt Consulting en ik hoop daar vooral mooie opdrachten te gaan doen in de bouwsector. Mij ervaring van 10 jaar Dura Vermeer en andere mooie opdrachten kunnen daar goed van pas komen. Ik haal mijn plezier en voldoening uit het organiseren van verandering en vind het belangrijk om de mensen om mij heen op een positieve, stimulerende manier daarin mee te nemen.

Ik woon in Den Haag, heb twee kinderen van mezelf en twee van mijn vriendin Jeannette. Het hele gezin met aanhang bestaat ondertussen uit 10 volwassenen, twee kleinkinderen en drie honden. Gelukkig niet allemaal in één huis. Ik kook graag voor gezin en vrienden, ik wandel, fiets, tennis, lees en kijk graag met vrienden naar een mooie rugbywedstrijd. Ik heb zin in mijn nieuwe start in het nieuwe jaar bij Contakt!

Hugo Hopstaken

Hi allemaal, ik ben Hugo Hopstaken. Per 1 januari 2022 ga ik starten als Netwerk Relatiemanager bij Contakt. De hoogste tijd dus om mijzelf voor te stellen!

Stel je eens een wereld voor waar de overgrote meerderheid van ons wakker wordt om geïnspireerd naar het werk te gaan. Waar we gedurende de dag ons veilig en gewaardeerd voelen om vervolgens met een voldaan gevoel weer huiswaarts te keren omdat we hebben bijgedragen aan iets groters dan onszelf. Ik ben een optimist en geloof in deze mooie toekomst en ons vermogen om deze wereld samen te creëren. Samen is altijd méér!

Ik ben 43 jaar en ik heb twee kinderen van mezelf. Samen met mijn vriendin, die ook twee kinderen heeft, wonen wij in Vleuten. We zijn een erg actief en sportief gezin. Voetbal is mijn grote passie. Dat doe ik zelf met veel plezier maar ik geef ook training aan het team van mijn zoon. Naast het voetbal wandel ik graag in de natuur. Ook ben ik daar regelmatig te vinden op mijn mountainbike. Ik ben graag in de natuur maar ga ook graag naar een museum of expositie.

Zo’n 20 jaar lang ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Hier heb ik verschillende rollen vervuld maar voornamelijk als financieel adviseur. Nadat ik een 3-jarig leiderschapstraject heb gevolgd, heb ik in 2016 besloten de financiële dienstverlening vaarwel te zeggen. Ik heb mijn dienstverband opgezegd zonder nog te weten waar ik terecht zou komen. Omdat ik geïntrigeerd ben in synchroniciteit had ik de moed en lef om deze stap te nemen. Ik geloof er namelijk in dat als je diep naar jezelf luistert en je hart durft te volgen er altijd weer deuren open gaan die zich speciaal voor jou zullen openen. En dat gebeurde dus ook. Eerst bij het European Leadership Platform waar ik als business development manager aan de slag ging met gemodereerde leiderschapsdiaologen. En later bij Bestuursacademie Nederland waar ik heb gewerkt als learning & development consultant. Hier ontwikkelde en verkocht ik op maat gemaakte leertrajecten die een bijdrage leverden aan de ontwikkeling van organisaties en haar mensen.

De rode draad in al mijn rollen is de mens en de ontwikkeling van organisaties geweest. Dat vind ik bijzonder boeiend en interessant. Hoe mensen omgaan met verandering en hoe het hart, hoofd, moed en lef daar een rol in spelen zijn voor mij thema’s waar ik mij graag in verdiep.
Ik geloof in de kracht van samen en daarom heb ik enorm veel zin om te starten bij Contakt. Enkele collega’s en business partners heb ik al mogen ontmoeten. En dat smaakt naar meer. Super gaaf om straks onderdeel te zijn van Contakt. Ik kan niet wachten om meer collega’s, professionals uit het netwerk en de bedrijven met wie we samenwerken te ontmoeten en te leren kennen. En om samen te bouwen aan een waardevol netwerk en aan een verbindend Contakt!