De selectie van een nieuwe IT-oplossing is bij veel organisaties een tijdrovend en intensief traject. Vaak ontbreekt het bij de organisatie aan (markt-)kennis, capaciteit, inzicht in (IT-)ontwikkelingen en ervaringen met selecties. Een groep deskundige ZP-ers heeft een nieuwe aanpak ontwikkeld die leidt tot een efficiënte en gestructureerde wijze van selecteren. We selecteren de IT-oplossing én leverancier snel en objectief.

Prepare, Select, Protoproof

Onze nieuwe en onderscheidende methode voor pakketselectie is gebaseerd op “Fit to Standard”, waarbij we gebruik maken van reeds succesvol geïmplementeerde omgevingen en “best practice” bedrijfsprocessen die worden ondersteund door standaard SaaS softwareoplossingen. Wil je meer weten over deze methode? Download hier de brochure.

Informatie-uurtje ZP-ers

De brochure PSP Pakketselectie is bedoeld om bedrijven uit te leggen hoe we werken. Voor de ZP-ers die geïnteresseerd zijn om volgens deze methode te gaan werken, organiseren we een informatiebijeenkomst in de week van 17 januari. Erwin Baarends legt uit wat de methode zowel voor de ZP-er als voor de klant inhoudt. Wanneer je daarna overtuigd bent van deze methode, geven we je graag een training om volgens deze methode te gaan werken. We voorzien je dan ook van alle benodigde materialen. Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier.