Met trots stellen twee nieuwe collega’s zich aan jullie voor die ons kernteam komen versterken: Mariëtte Steevens en Maxime Santen.

Mariëtte Steevens

Ik ben blij dat ik sinds 1 november ’22 deel uitmaak van de Contakt organisatie als Retail Manager! Ik kijk enorm uit naar het onderhouden en versterken van de contacten met onze retailers, en zeker ook naar het toevoegen van nieuwe klanten aan onze portfolio. En uiteraard ook naar het kennismaken met en uitbreiden van onze groep ZP’ers.

Naast deze werkzaamheden zal ik ingezet worden bij opdrachten, zoals interim management van een afdeling gericht op het snijvlak business en IT, project management van projecten met een business component, begeleiden van selectietrajecten met name gericht op de winkel (bricks & mortar) omgeving en het begeleiden van implementatietrajecten, waarbij verandermanagement een rol speelt.

Wie ik ben

Ik ben 58 jaar en woon in Middelburg (Zeeland) met Jeannette, mijn partner. Jeannette is ook de reden geweest om vanuit Amsterdam te verhuizen naar de provincie met de meeste zonne-uren. Jeannette heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Dat maakt dat ik me nu een gelukkige bonus oma voel.

Ik vind heel veel leuk, wat af en toe leidt tot een lichte vorm van keuzestress 😉. Ik sport graag: hardlopen (trailrunning en op de weg), fietsen (MTB en racefiets), (trim)hockey en wandelen op het strand, in het bos of in de bergen. Daarnaast kook ik graag, lees ik veel en ook bezoek ik graag een (nieuwe) stad, zowel cultureel als culinair, in binnen- en buitenland.

Wat ik heb gedaan

Ooit, na mijn studie Spaans (niet afgerond), ben ik mijn werkzame leven gestart bij Victron Energie als ‘manusje van alles’. Langzaam, door diverse deeltijd studies, ontdekte ik waar ik blij van werd – het snijvlak business en IT in (vooral) de Retail branche, waarin ik sinds 1990 mijn draai gevonden heb.

Ook heb ik gewerkt bij Komart De Wit Supermarkten waar ik als controller verantwoordelijk was voor IT, HR/salarisadministratie en bedrijfsadministratie. Daarna was ik bij DekaMarkt verantwoordelijk voor applicatiebeheer, helpdesk en opleiding winkelautomatisering en vervolgens bij Centric als business consultant / product manager. Daar heb ik ook de fashion branche goed leren kennen, net als het agile werken (SAFe) binnen de (development) organisatie bij Centric.

En nu?

De eerste maanden zal ik me volledig onderdompelen in de Contakt organisatie. Heb ik met jou nog geen afspraak gepland en wil je graag meer van me weten? Neem Conta(k)ct met me op en we maken snel nader kennis! Mail me gerust op mariette.steevens@contakt.nl

Maxime Santen

Ik ben Maxime Santen en per 1 januari kom ik als Netwerk & Talent Manager en Consultant werken bij Contakt Consulting. Ik heb veel zin om binnenkort te starten!

Ik woon samen met mijn vriend Bram in Breukelen. Hiervoor hebben we in Utrecht gewoond, maar misten toch het dorpse leven en kwamen vorig jaar ons droomhuis in Breukelen tegen. In mijn vrije tijd speel ik tennis en volg ik graag een yogales. Daarnaast houd ik enorm van reizen; Bram en ik gaan binnenkort naar Thailand (vanaf 12 januari).

Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik gestart bij SBR Nexus, een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank voor het ontwikkelen en beheren van datastandaarden. Het bedrijf waar Sander Middendorp destijds CEO was. Daar heb ik eerst als HR-adviseur mee geholpen bij het opbouwen de organisatie. Later heb ik in de rol van manager HR & Communicatie gewerkt aan het ontwikkelen van een HR-strategie, salaris- en functiehuis, het binden en boeien van medewerkers en het optimaliseren van de (interne) communicatiestrategie. Na bijna 4 jaar met plezier voor SBR Nexus te hebben gewerkt, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden bij Contakt.

Ik ben enthousiast, positief ingesteld en verheug mij erop een bijdrage te kunnen leveren met mijn passie voor mensen, gedrag en cultuur en kijk er naar uit om met iedereen binnenkort kennis te maken! Mail me gerust op maxime.santen@contakt.nl